Lej special værktøj

De fleste af os har en værktøjskasse med basale redskaber som hammer, søm og skruer. Men det er ikke al værktøj, man har råd eller plads til, og det er heller ikke al værktøj, man behøver at eje. Hos Toolpartner kan du leje det specialværktøj, du har brug for.

Er det nødvendigt at eje en flamingoskærer? En dykkerpistol eller en fliseskære? For de fleste mennesker er svaret nej, for det er ikke ligefrem værktøj, vi bruger på en daglig basis. Til gengæld kan vi have brug for at bruge det en dag eller to.

Lej specialværktøj og slip for at bruge penge og plads på værktøj, som du faktisk ikke behøver at eje. Hos Toolpartner kan du leje lige det specialværktøj, du har brug for, i den periode hvor du har brug for det.

Lej specialværktøj billigt og nemt

Vi har designet et koncept til udlejning af specialværktøj, så du nemt, billigt og hurtigt kan komme i gang med alskens bygge-, renoverings- og vedligeholdelsesprojekter. Hos Toolpartner vil vi nemlig gerne gøre værktøj og gør-det-selv-løsninger tilgængelige for alle.

Vi udlejer produkter i en todagesperiode. På førstedagen leverer vi dig det værktøj, du har lejet, og på tredjedagen afleverer du det i din nærmeste GLS-pakkeboks. Du kan også leje produkterne i længere tid ved at booke flere dage. Se flere af vores produkter til udendørs og indendørs brug, samt hus og have og rengøring.

Bliv Toolpartner i dag og få tilbud og rabatter

Du kan leje specialværktøj endnu billigere, hvis du bliver Toolpartner-medlem. Med et medlemskab på 49 kr. om måneden får du adgang alle vores produkter til fast lav lejepris. Du får gratis levering værktøjet der hvor du skal bruge det, og en måned inde i dit medlemskab bliver du opgraderet til Guldpartner.

Det betyder, at du får fordele og rabatter, blandt andet 25% på ekstra lejedage og rabat på forbrugsmateriel.

Med et abonnement hos Toolpartner kan du altså leje specialværktøj billigere end nogen andre steder.