Lej værktøj til indendørs brug

Indendørs vedligeholdelse og renovering er både en nødvendighed og en luksus, der vil gøre dig gladere for dit hjem. Lej værktøj til indendørs brug hos Toolpartner og bliv udstyret til alle dine gør-det-selv-projekter i hjemmet.

Lej værktøj til indendørs brug og giv dit hjem den opmærksomhed, som det fortjener. Når du har værktøjet i orden, kan du nemt fikse det ene og det andet, og du kan gå i krig med dit næste indendørs byggeprojekt.

Selvom du har en fin værktøjskasse, er det ikke sikkert, at den lige spænder fra bajonetsav, til fugepistol og tæpperenser. Det er dyrt – og måske også temmelig unødvendigt – at købe det hele fra ny, så hvorfor ikke leje værktøjet billigt hos Toolpartner?

Lej værktøj til indvendig vedligeholdelse

Der er nogen, der siger, at kroppen er sindets tempel, og derfor er det vigtigt, at vi holder os sunde og adrætte. På samme måde kan vores huse siges at være vores kroppes templer, og derfor er det vigtigt, at vi sørger for den indvendige vedligeholdelse.

Gulve, lofter, vægge, vinduer og døre skal have en kærlig hånd en gang imellem, så vores hjem er funktionelle og behagelige at være i. Det er både en luksus for os selv, som bor der, men det er også en nødvendighed, hvis vi fx skal udleje eller sælge.

Slip for at betale den fulde pris

Lej værktøj til indendørs brug og slip for at betale den fulde pris for maskiner og produkter, som du kun skal bruge en sjælden gang imellem. Hos Toolpartner kan du leje de professionelle værktøjer, du har brug for, også dem du ikke lige har tilgængelige i din egen værktøjskasse.

Her kan du fx få fingrene i en multicutter, en kap-geringssav, stiksav eller fliseskære. Vores udvalg af værktøj til indendørs brug byder på lidt af hvert, og du kan leje produkterne billigt i de dage, hvor du påtænker at bruge dem.

Sådan lejer du værktøj til indendørs brug

Toolpartner vil gerne gøre livet nemt for dig, når det kommer til at gøre-det-selv i hus og have. Derfor er vores koncept også ganske simpelt: Du vælger det værktøj, som du gerne vil leje, i de dage, hvor du skal bruge det, og så leverer vi det til dig.

Som udgangspunkt udlejer vi produkter i to dage. På førstedagen modtager du således dit produkt via GLS, og på tredjedagen leverer du det tilbage i din nærmeste GLS-pakkeboks. Du kan selvfølgelig også leje produkterne i længere tid ad gangen ved at booke flere dage.

Fordele med et Toolpartner-medlemskab

Vi vil som sagt gerne gøre det så billigt og nemt for dig at udføre diverse gør-det-selv-projekter. Derfor tilbyder vi dig et månedligt abonnement på kun 49 kr., hvor du kan leje alle slags værktøjer til en fast lav pris 139 kr. Leveret der til hvor du skal bruge værktøjet. Du kan Også afhente værktøjet i en af vores Toolpartner butikker.

Efter en måned opgraderes du til Guldpartner, så du kan få endnu flere fordele, favorable priser og rabatter. Her kan du leje værktøj til indendørs såvel som udendørs brug til 0 kr., og du får 25% rabat på de ekstra lejedage, du måtte ønske.