Lej værktøj til udendørs brug

Der er mange sammenhænge, hvor man har brug for at leje værktøj til udendørs brug. Det kan være en hæk, der skal klippes eller et træ, der skal fældes. Men det kan også være opførelsen af et nyt haveskur eller vedligeholdelse af husets udvendige stand.

Lej værktøj til udendørs brug hos Toolpartner, hvis du har flair for og lyst til at gøre-det-selv. Her er nemlig nok at gå i gang med af udvendig renovering og vedligeholdelse, og med det rette værktøj glider arbejdet nemt. På denne side kan du læse alt om, hvordan du kan leje værktøj til udendørs brug hos os

Lej værktøj til udendørs renovering og vedligeholdelse

Der er en million fede gør-det-selv-projekter, man kan give sig i kast med udendørs. Med det rigtige værktøj og professionelle maskiner kan du bygge dit eget haveskur, legehus eller insekthotel. Hos os kan du leje alt fra rundsav, til slagboremaskine, nedbrydningshammer, vinkelsliber og stiksav – kort sagt udlejer vi alt, hvad du skal bruge af værktøj til udendørs brug.

Det kan være en fordel, hvis du vil bruge nogle dage på udvendig renovering og vedligeholdelse af fx dit hus. Her kan du have brug for professionelle maskiner, som vil være rimeligt pebrede at købe fra ny, men ved at leje dem hos Toolpartner får du dem billigt i det tidsrum, som du skal bruge dem i.

Værktøj og maskiner til havearbejde

Har du have, ved du, at der er nogle ting, man bare er nødt til at holde styr på. Hækken kan hurtigt blive til gene for både én selv og naboen, hvis den ikke bliver klippet, og det samme gælder det vidtvoksende træ tæt på skellet.

Forhaven har også en vis betydning, eftersom den er synlig for forbipasserende og giver det første indtryk, når du får gæster. Om efteråret kan en hyggelig sti op til hoveddøren hurtigt blive det rene kaos med et virvar af visne blade, man skal sparke sig igennem.

Hos Toolpartner kan du heldigvis nemt og hurtigt leje de maskiner, du har brug for, for at klare havearbejdet. Du finder således både hækklipper, løvblæser og motorsav hos os, og med et medlemskab kan du leje det hele billigt og fordelagtigt.

Bliv medlem og få lave priser og gode rabatter

Missionen hos Toolpartner er at gøre det nemt og billigt for dig at gøre-det-selv i hus og have. Vores koncept er simpelt, og udgangspunktet er, at du lejer et eller flere produkter i to dage. Den første dag modtager dit lejede produkt fra GLS, og den tredje dag returnerer du det i din nærmeste GLS-pakkeshop.

Du kan med fordel leje værktøj til udendørs brug med et abonnement på 49 kr. om måneden. Ved at blive Toolpartner-medlem betaler du kun 149 kr. for 2 dages leje uanset hvilket produkt du lejer. Du får fri levering, du kan også afhente i et af vores depoter. Efter en måned bliver du opgraderet til Guldpartner – helt automatisk.

Som Guldpartner får du er det stadigvæk 0 kr. per produkt du lejer. Herudover får du en række fordele og rabatter, blandt andet 25% på ekstra lejedage. På den måde bliver det både nemt og billigt at renovere, vedligeholde og bygge udendørs.